facebook

Померла 35-річна викладачка ІФНМУ Марія Бацур

На 35-му році життя померла викладачка Івано-Франківського національного медичного університету Марія Бацур.



“Передчасно обірвалося життя нашої колеги – світлої, хорошої, доброї, чуйної Марії Іванівни Бацур”, – повідомляє колектив кафедри загальної практики (сімейної медицини).

Спокійна, завжди усміхнена і готова допомогти – такою запам’ятають Марію Бацур її колеги та студенти, яких вона дуже любила, і це було взаємно.

“Просто немає слів. Марія Іванівна була така класна, проста, все чітко та гарно пояснювала. Ми любили приходити до неї на пари, часто разом обговорювали наше професійне майбутнє, – діляться спогадами студенти-медики. – Вона приводила нас до пацієнтів і пояснювала, наскільки потрібна наша професія, що ми потрібні Україні та від нашого професіоналізму залежатиме її майбутнє”.

Колектив університету приносить щирі співчуття директорці університетської клініки Марії Семотюк з приводу передчасної смерті доньки: “Розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай Господь полегшить гіркоту втрати, прийме в свої обійми Її світлу душу, допоможе перенести цю гірку хвилину. Вічна світла пам’ять”.

Читайте також:  Франківська родина з 4 дітьми повернулася в аварійний будинок, звідки відселили всіх мешканців

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.