facebook

Військовий експерт розповів про закінчення активної фази війни: Коли це станеться

ЗСУ зараз готують контрнаступальну операцію на півдні країни, а також стримують окупантів держави-терористки на Донбасі.



Військовий експерт Михайло Самусь вважає, що з військової точки зору агресорка Росія вже не зможе досягти жодних стратегічних та оперативних цілей. Щодо тактичних успіхів, то вони будуть дуже незнаними.

Таку думку він висловив в ефірі проєкту FreeДом.

“Українська армія зараз наближається до того рубежу, коли вона вже буде диктувати порядок денний на полі бою”, – наголосив експерт.

Він переконаний, що диктатор Володимир Путін намагатиметься перетягнути конфлікт на наступний рік, спробує заморозити його.

“Очевидно, Росія щосили буде створювати енергетичну кризу для того, щоб у Німеччині настав економічний колапс, тому що економіка базується на енергетиці”, – говорить Самусь.

За його словами, навесні 2022-го настане той момент, коли держава-агресорка Росія змушена буде йти з території України, зокрема і Криму. Самусь переконаний, що не буде оголошення закінчення “спеціальної військової операції”, але бойові дії поступово перенесуться на територію Російської Федерації.

Читайте також:  Українцям пояснили, як оформлювати авто з іноземною реєстрацією під час воєнного стану

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.