facebook

Війна забрала життя ще двох прикарпатців – Олександра Простака і Андрія Франківа

Гірку звістку з фронту сьогодні отримали ще дві прикарпатські родини. Захищаючи Україну від рашиських загарбників загинули Олександр Простак з Ворохти та Андрій Франків з Городенківщини.
Про смерть 31-річного Андрія Франківа повідомили на сторінці Городенківської міськради.

“18 липня під час під час танкового обстрілу неподалік Бахмута загинув старший солдат, стрілець-снайпер Франків Андрій Васильович, житель с.Чернятин. Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. В ці скорботні дні Городенківська громада співчуває родині Героя. Прийміть слова подяки за те, що виховали патріота та справжнього захисника України. Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! Герої не вмирають!ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ТА СЛАВА ГЕРОЮ”, – йдеться у дописі.



Пекучий біль і гіркий смуток війни сьогодні чорним крилом торкнувся і Ворохтянської громади.

“Сьогодні зранку перестало битися серце нашого Героя, військовослужбовця з Ворохти Олександра Простака. Громада втратила люблячого чоловіка і батька, доброго сім’янина, відважного захисника, чудового вчителя, життєрадісного, чуйного та вірного товариша… Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про нашого захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом! Низько схиляємо голови у скорботі. Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Царство небесне! Вічна пам’ять!”, – йдеться на сторінці Ворохтянської громади.

Читайте також:  Інженер з Івано-Франківська винайшов надбюджетний електрокар (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.