facebook

На війні загинув Тарас Стефанюк з Верховинщини: за народним майстром у скорботі село Красник (ФОТО)

«Пекучий біль та гіркий смуток війни чорним крилом торкнувся нашого села. Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забрала життя 47-річного мешканця села Красник Тараса Дмитровича СТЕФАНЮКА», – повідомляють на фейсбук-сторінці «Сайт села Красник».

Про це у Фейсбуці повідомив Роман Клим.

Тарас був мобілізований до ЗСУ 8 березня 2022 року, був головним сержантом взводу.

Протягом останнього місяця свого життя брав участь у важких боях в Сєвєродонецьку, згодом – в Лисичанську, де під час виконання бойових завдань виявлення та знищення противника потрапив під ворожий обстріл, внаслідок чого отримав численні поранення несумісні з життям, – повідомляють красничани.



У житті Тарас був доброзичливою людиною, від Бога мав «золоті руки», аналітичний розум, був творчою особистістю: зробив у натурі Меч Лонгина та інші унікальні речі; малював, різьбив, допомагав митцям розписувати красницьку церкву Покрови Пресвятої Богородиці, ні з ким не конфліктував, мав унікальне почуття гумору.

Верховинці схиляють голови в скорботі та висловлюють щирі співчуття дружині, сину, рідній сестрі, родичам з приводу передчасної смерті нашого Героя.

Вічна пам’ять і слава Українському Воїну Тарасу Стефанюку, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Читайте також:  На Прикарпатті автобус з'їхав із дороги у сніг

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.