facebook

Є інформація про можливі обстріли Івано-Франківська: Руслан Марцінків закликав людей бути максимально уважними (відео)

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив про те, що має інформацію про можливі обстріли Івано-Франківська та області.

Про це він сказав під час ефіру в соцмережі.

Очільник Франківська вкотре наголосив на тому, щоб мешканці не нехтували сигналами про повітряні тривоги та дбали про свою безпеку. Адже, на сьогодні в країні, на жаль, нема безпечного місця.

«Насамперед дякуємо Богу та ЗСУ за спокійний Івано-Франківськ. Однак всіх прошу бути максимально уважними цей тиждень. Так як є інформація про можливі обстріли. В тому числі Івано-Франківська та Івано-Франківської області. Тому максимально треба бути уважними, реагувати на повітряні тривоги. Тому, що, на жаль, ворог сьогодні використовує стару зброю і відповідно в будь-який момент може бути піддане повторним обстрілам місто Івано-Франківськ. Тому всіх уклінно прошу реагувати на повітряні тривоги», – відзначив міський голова.

До слова

Останніми днями почастішали повідомлення про повітряну загрозу в Івано-Франківську. Сьогодні, 6 липня, повітряна тривога тривала 46 хвилин з 03:02 год по 03:48 год. Вчора, 5 липня, було два повідомлення – з 19:18 по 20:28 год. та з 03:13 год по 04:45 год.

Читайте також:  Скільки ракет могла випустити Росія: експерт назвав мінімальну кількість, необхідну для прориву української ППО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.