facebook

У Міноборони розповіли, де відбудеться наступна важлива битва за Донбас

Після того, як російські окупанти захопили Сєвєродонецьк та Лисичанськ, вони спробують штурмувати Слов’янськ. Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії з посиланням на дані своєї розвідки.



За даними британської розвідки, саме Слов’янськ стане наступною важливою битвою за Донбас. Він зараз перебуває між двома великими угрупованнями російських окупаційних військ.

Тим часом, за даними Генштабу ЗСУ, вчора, 5 липня, на Слов’янському напрямку війська РФ намагалися покращити своє тактичне становище біля Краснопілля, Богородичного та Долини, але були відкинуті назад. Вони, як і раніше, намагаються наступати в районі Мазанівки, там тривають бої.

Нагадаємо, російські окупанти почали великий наступ на Донбасі у другій половині квітня. Ціною великих втрат їм вдалося досягти тимчасових тактичних успіхів, захопивши Сєвєродонецьк та Лисичанськ. Вони намагаються повністю захопити Донецьку та Луганську області, забезпечивши таким чином сухопутний коридор до тимчасово окупованого Криму.

ЗСУ ведуть запеклі оборонні бої та завдають окупантам великих втрат. Так, війська РФ вже втратили в Україні близько 36 тисяч осіб.

Читайте також:  У Кремінній загuнулu "народний мер" і 30 охоронців: Гайдай розкрив деталі ліквідації колаборантів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.