facebook

В Італії запустили безкоштовні рейси для українських біженців: хто і коли зможе повернутися додому

Українським біженцям, які зараз перебувають в Італії, повідомили гарну новину. Вони зможуть повернутись в Україну безкоштовним рейсом, який запустять 6 липня. Перший літак з українцями вирушить з італійського міста Турін.



За інформацією посольства України в Італії, біженці з України зможуть безкоштовно повернутися додому вже у липні. Мабуть, подібний рейс не останній.

Літак сполученням Турин – Львів вирушить 6 липня о 12:00 від piazza Castello, lato teatro Regio. Забронювати місця на рейс можна за номером +39 011 432 67 00.

Також 13 липня буде відправлено автобус із українцями з Риму до Львова. Час відправлення – 12:00, з автобусної станції вокзалу Tiburtina. Забронювати місце можна за телефоном +393428488966.

На сьогоднішній день в Італії проживає близько 120 тис. біженців з України. Вони набули статусу тимчасового притулку в країні і мають право офіційно там працювати.

Кожен український біженець, який прибув до Італії, може отримувати 300 євро на місяць протягом максимум трьох місяців. Виплати на дітей становлять 150 євро на місяць. Статус тимчасового захисту для українців в Італії діє протягом 1 року з можливістю продовження наступних 6+6 місяців.

Читайте також:  Найкращі заробітки - Офіціанткою. На лижному курорті Буковель

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.