facebook

Франківчанка Тіна Кароль емоційно висловилася про заборону російської музики

Поп-діва Тіна Кароль емоційно висловилася про заборону російської музики в медіапросторі і громадських місцях в Україні. Зірка привітала український народ з цим кроком, який вважає абсолютно вірним.

Про це вона сказала в ефірі національного телемарафону.

Артистка зазначила, що питання про заборону назрівало давно, це було необхідно і правильно.

“Це питання назрівало вже давно, воно необхідне, це абсолютно правильно, я вітаю нас, і музикантів, і український народ, що ми крок за кроком стаємо незалежними і в айдентиці нації, що дуже важливо – айдентика нації: хто ми, як культура, як культурна нація – дуже важливо тримати той лад, який цікавий тільки нам”, – підкреслила Кароль.

Виконавиця вважає, що це дозволить дати шанс молодим українським музикантам і писати нову історію нашої країни – без Росії.

“Безумовно, це дозволить розвивати молодь, надати молоді шанс звучати, адже вони сьогодні мають тільки один такий майданчик – це Інтернет, а також ми загартовуємо нову історію України ось таким складним, болючим шляхом, але давайте вже її писати, цю новітню історію без Росії. Регулювання російських пісень, російської музики стримає перебіжчиків, які так лукаво повертаються під селфі до своєї Батьківщини”, – додала Тіна.

Що робити з благодійними концертами
Кароль вважає, що російські пісні не можуть звучати на благодійних концертах на підтримку України.

“Також я б виступила з ініціативою, що ми повинні навести порядок у концертній діяльності, яка називається благодійні концерти на підтримку України, де збираються кошти. На цих концертах часто артисти виконують російські пісні”, – сказала співачка.

Вона закликала змінити ситуацію і не допускати подібного.

“Я вважаю, що ці концерти, якщо виконуються російські пісні, повинні називатися комерційними і ніяк вони не можуть представляти Україну, тому треба якось налагодити і впоратися з цим або внизу підписати, що в концерті звучать російські пісні, або не мають права називати, що це представники або представляють Україну. Тому що у спільноти закордоном питання: так ми не розуміємо – ви воюєте або співаєте російською”, – підкреслила зірка.

Читайте також:  “Юра хоче ще одну дитину!”: Осадча прокоментувала свою третю вагітність. “З’явиться ще один член сім’ї”

“Раша, гудбай… Співаємо своє і підтримуємо своє”, – підсумувала Кароль.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.