facebook

На Луганщині загинув військовослужбовець з Івано-Франківська Андрій Небор

На Луганщині у бою з російськими окупантами загинув військовослужбовець з Івано-Франківська Андрій Небор. Про смерть бійця на своїй Facebook-сторінці написала його дружина Людмила.



Брат загиблого Михайло розповів кореспондентці Суспільного, що Андрій Небор народився в Калуші. Був сержантом поліції. Військовослужбовець воював в зоні ООС/АТО. Має нагороди за віддану службу народу України.

З перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну Андрій Небор став на захист держави. У нього залишилися батьки, брат, дружина і донька.

“До останнього не вірив, що це сталося. У вічність відійшов мій друг, колега, побратим, людина честі й слова Андрій Небор. Ми разом захищали Україну з 2014 року у складі батальйону поліції особливого призначення “Івано-Франківськ”. Він завжди залишиться для мене веселим, позитивним та щирим”, — розповів Суспільному побратим загиблого Назарій Кішак.

“Війна забирає від нас найкращих. Братчику, вічна тобі пам’ять! Ти для нас назавжди залишишся героєм!” — написав на своїй Facebook-сторінці його побратим Олександр Загірняк.

Андрію Небору було 42 роки.

Читайте також:  На Донеччині загинув військовий з Івано-Франківщини Олег Кравців

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.