facebook

Коли закінчиться війна: експерт назвав дату, використавши математичні розрахунки

Політтехнолог, письменник та колишній викладач математичної фізики Михайло Шейтельман за допомогою математичної моделі вирахував приблизні терміни закінчення війни, яку Росія розпочала проти України. На його думку, перемогу наша країна здобуде не пізніше середини лютого 2023 року.



Про це він розповів в інтерв’ю на каналі “Україна24 “. Щоб отримати результат, експерт проаналізував численні дані фахівців, які розуміються на озброєнні, військових експертів, соціологів, політтехнологів не лише українських або російських, а й зарубіжних (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

“Наприклад, ось є у російської армії такі сили: танки, літаки… Українська армія сьогодні має стільки. А з урахуванням ленд-лізу стане в перший місяць – стільки, у другий місяць – стільки, а в третій – стільки І якщо ми намалюємо чисто математичну модель, то з’ясується, що така війна може тривати від 6 до 9 місяців. Точка відліку – 13 травня (вносив дані на цей день). Тобто, максимум війна в такій фазі, що зараз може тривати до середини лютого”, – сказав Шейтельман.

Розрахунки експерта говорять про те, що “вже через 8,5 місяців у однієї зі сторін точно закінчаться ресурси для ведення чистої війни”.

“Через 8,5 місяців одна з країн не зможе воювати не тільки тому, що в неї закінчаться умовні танки або озброєння. Можуть закінчитися і гроші. Або народна підтримка. Або зовнішня допомога… Якщо закінчиться бодай щось одне з цього – воювати вже буде неможливо”, – додав він.

При цьому Шейтельман підкреслив, що війна може закінчитися і раніше за допомогою політичної складової (переговорів), але не пізніше лютого наступного року.

Читайте також:  Що буде з курсом валют до кінця 2023 року і чи варто зараз купувати долари: експерт розповів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.