facebook

Росія може відкрити “другий фронт” на Київському напрямку – тероборона Києва

На додаток до південно-східного фронту Росія може відкрити в Україні “другий фронт” на Київському напрямку. Водночас росіяни можуть врахувати помилки лютого та березня, які мали місце під час першого наступу на Київ.



Про це в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” заявив представник київської бригади територіальної оборони ЗСУ Андрій Ковальов. За його словами, зараз на кордоні з Білоруссю сформовано нові батальйонно-тактичні групи ЗС РФ.

“Зараз на кордоні з Білоруссю сконцентровано нові підрозділи російських військових і сформовано батальйонно-тактичні групи, а безпілотники перетинають кордон із Україною, намагаються вести розвідку”, – розповів Ковальов.

Він також наголосив, що досі зберігається загроза обстрілу Києва балістичними ракетами.

“Кияни мають бути свідомі, що загроза з півночі нікуди не поділася і розслаблятиметься рано. Для Києва досі існує загроза терористичної операції, загроза обстрілу балістичними та крилатими ракетами”, – наголосив представник київської тероборони.

Читайте також:  Катували, а потім покинули помирати в кущах: колишній військовий із Ізюма розповів про знущання окупантів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.