facebook

У боях з російськими окупантами загинули воїни з Івано-Франківщини Віталій Грицак та Василь Іщенко

У боях з російськими окупантами загинули 37-річний Віталій Грицак з Брошнів-Осади Калуського району та депутат Снятинської міськради Василь Іщенко 1967 року народження. Про смерть бійців повідомили на Facebook-сторінках депутата Івано-Франківської обласної ради Назарія Іваніва і Снятинської міської ради.

Віталій Грицак загинув від вибуху снаряда поблизу Авдіївки, що на Донеччині.



У боях з російськими окупантами загинули бійці з Івано-Франківщини Віталій Грицак та Василь Іщенко
Віталій Грицак загинув від вибуху снаряда.
“Мужній воїн і щирий патріот. З перших днів повномасштабного вторгнення російських загарбників на територію нашої держави зі зброєю в руках боровся за вільне і світле майбутнє у Богом благословенній, незалежній і суверенній Україні. Висловлюю щирі співчуття родині та близьким”, — написав Назарій Іванів.

У коментарі кореспондентові Суспільного голова Брошнів-Осадської громади Тарас Манорик розповів, що Віталій Грицак служив в одній із механізованих бригад. У нього залишилися дружина, двоє дітей і батьки. З його слів, тіло воїна мають привезти у Брошнів-Осаду 1 червня.


Василь Іщенко загинув у Донецькій області, неподалік Краматорська, від розриву російського снаряда.

У боях з російськими окупантами загинули бійці з Івано-Франківщини Віталій Грицак та Василь Іщенко
Василь Іващенко заробив бойовий досвід в Афганістані.
Як розповів Суспільному заступник голови Снятинської громади Віктор Кушик, воїн родом із села Стецева. Він мав бойовий досвід — воював в Афганістані.

“Василь Іщенко служив у 77 батальйоні територіальної оборони. У нього залишилася велика сім’я, багато внуків”, — розповів Віктор Кушик.

Читайте також:  Погані новини для ухилянтів, з'явився спосіб терміново вручити цим чоловікам повістки: мобілізація застосує покарання

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.