facebook

У російсько-українській війні загинули бійці з Івано-Франківщини Дмитро Бойко та Олександр Сидоров

У боях з російськими окупантами загинули бійці з Івано-Франківщини Дмитро Бойко та Олександр Сидоров. Про смерть воїнів повідомили на сайті Делятинської громади та Facebook-сторінці Тлумацької міськради.

“Сьогодні надійшла сумна звістка про загибель українського воїна з Делятинської громади Дмитра Бойка. Висловлюємо щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя. Нехай добрий, світлий спомин про захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, усіх, хто його знав, любив та шанував”, — йдеться на сайті Делятинської громади.

Дмитрові Бойку було 32 роки. Він жив у Білих Ославах. Про це на Facebook-сторінці повідомив староста села Микола Дячук.



“Ми всі низько схиляємо голови в скорботі, висловлюємо найщиріші співчуття батькові, брату та всій родині загиблого”, — пише Микола Дячук.

Голова Тлумацької міськради Ігор Петрук розповів Суспільному, що Олександр Сидоров народився у селі Милування, там закінчив школу. Згодом одружився і переїхав у село Палагичі. Йому було 25 років. Воїн загинув на Луганському напрямку. Без батька та чоловіка залишилися донечка та дружина.

“Схиляємо голови перед світлою пам’яттю героя, гідного сина незламного народу. Щиро співчуваємо рідним і близьким. Це — втрата, біль від якої неможливо заглушити. Ми бережемо спогади про кожного з героїв”, — йдеться у дописі Тлумацької громади.

На Facebook-сторінці Милуванської гімназії згадують Олександра як “людину прекрасної душі, відкритого і доброго серця”.

“Те, що Сашко пішов так раптово, — дуже важка звістка, в яку розум відмовляється вірити. Оплакуємо слізьми невимовного жалю, кричимо материнським болем, сумуємо важкою втратою, говоримо молитвами. Розуміємо, немає слів, які могли б втішити рідних сьогодні”, — пишуть на сторінці гімназії.

Читайте також:  Руслана показала екологічну катастрофу у лісах Карпат і запустила кампанію захисту

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.