facebook

Планета Марс зробить свою справу 25 травня: астролог заявив про переворот у Росії

Всупереч передбаченням Алакха Ніранжана, що з 25 травня бої на фронтах набудуть “мирнішого” характеру, його колега Влад Росс вважає, що саме з цієї дати війна навпаки набуде ще більш “кровопролитного” характеру.



Ні для кого не є секретом, що більшість військових експертів зараз впевнено стверджують, що Росія вже програла війну з Україною. Солідарний із ними і відомий одеський астролог Влад Росс.

Так, астролог Влад Росс розповів, коли скінчиться війна в Україні.

Згідно з прогнозом війна в Україні незабаром стане кровопролитнішою і триватиме ще досить значний час. Найбільший пік чекає на українців після 25 травня, проте астролог стверджує, що Україна однозначно виграє у цій війні.

“Найголовніше, що точно буде перемога! Це буде просто однозначно і безповоротно. Путін уже програв. Є всі передумови усунення його від влади – інакше цей старий маразматик свою атомну булаву захоче направити, наприклад, на таке прекрасне місто як Варшава або може вдарити по Бухаресту – ось така ситуація”, – заявив Влад Росс.
Свою позицію астролог аргументує тим, що наразі на знак Овна увійшов Юпітер, який розширює вогонь небезпеки, а 25 травня туди увійде і Марс – планета війни. Саме тому, за словами експерта, має статися влітку потужний переворот.
“Найважливіший переломний момент може наступити в липні. Тоді, найімовірніше, буде повалено владу в Москві”, – сказав Росс.

Рос впевнений, що в Росії змова проти Путіна вже досягла завершальної стадії, і через короткий період часу вона має відбутися.

Читайте також:  Якою буде осінь 2023: синоптик дав прогноз погоди на вересень, жовтень, листопад

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.