facebook

Поставити на облік б/в автомобіль тепер можна в будь-якому ЦНАП

В Україні тепер зареєструвати, перереєструвати або зняти з обліку б/в автомобіль можна у будь-якому центрі надання адміністративних послуг. Відповідне рішення ухвалили на черговому засіданні Кабміну, про це повідомила прес-служба МВС.



Досі така послуга у нашій країні була доступна лише у сервісних центрах МВС. Що означає така зміна для пересічних автомобілістів? Тепер вони можуть вибирати, де їм зручніше скористатися вищезгаданою послугою. Тобто, це корисне нововведення для водіїв.

Раніше у будь-якому центрі надання адміністративних послуг стала доступна можливість реєстрації (перереєстрації) нових автомобілів.

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ в Україну було скасовано багато послуг для автомобілістів. Було навіть заборонено реєструвати угоди з купівлі-продажу машин. У міру покращення ситуації з безпекою стали скасовувати обмеження. Так, наприкінці березня знову дозволили реєструвати угоди щодо купівлі-продажу автомобілів.

Читайте також:  «Був знесилений та кричав без зупину»: стали відомі подробиці інциденту, який трапився вчора в одному із дитячих садочків

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.