facebook

“Одному вухо відрізали – говорити не хотів”: отримано нові докази звірсtв окупантів (аудіо)

Російські окупанти займаються мародерством та цинічно розстрілюють селища з мирними жителями. Служба безпеки України перехопила ще одну розмову, в якій загарбник хвалиться батькові тим, як катував нашого військового у Харківській області.

“Двох полонених взяли. Одному вухо відрізали – він говорити не хотів. Це ще нормально, що йому кулю в лоб не пустили, або БТРом не четвертували. А можна було його просто поставити і короб від кулемета, 100 набоїв, просто в нього випустити, і друшляк зробити. Ну, максимум, можна було пальці відрубати”, – каже окупант.

Також загарбник захоплено розповідає, що солдати РФ “артою накрили” мирне селище в Харківській області й зайнялися там мародерством: “Пацани на розвідку сходили, принесли: ковбаси, майонезу, сала… По людях пройшлися… сенс їм залу*атися, у нас стволи, танк. Якщо хтось залу*неться — мінус будинок і живи, як хочеш”.

Такі нелюдські вчинки не обурюють батька – він радіє, що виховав ката, який будь-якої хвилини може отримати місце в рефрижераторі з “вантажем-200”.



Читайте також:  Окупанти завдали ударів по об'єктах критичної інфраструктури в Одесі: Труханов розкрив подробиці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.