facebook

Сім’я “азовців” Віталій та Алла Тарани загинули в Маріуполі. ФОТО

Віталій та Алла Тарани були в полку “Азов” майже від початку його створення. Віталій загинув 15 квітня в бою з рашистами, а Алла – 8 травня від російської авіабомби.



Про це розповів заступник командира полку “Азов” Святослав Паламар (Калина), передає Цензор.НЕТ із посиланням на УП.

“Сьогодні день сім’ї. І я хочу розказати історію родини, яка була мені дуже близькою. Вони загинули тут, в Маріуполі.

Таран Віталій та Таран Алла. Обоє з Красногорівки, виїхали у 14 році. Стали волонтерами. В полку “Азов” майже від початку його створення. Працювали на кухні. А потім оформилися вже на службу.

Алла була діловодом, Віталій – начальником фінансів. В одному з боїв отримав поранення, але в госпіталь не пішов. Залишився зі своїм підрозділом.

Вони одружувалися в “Азові”. Їхня родина народилася тут, і так само тут ставала більшою. Їхній син теж народився тут, в Маріуполі.

Вони до останнього були разом. І пішли один за одним. Це реальні люди. Справжні. Молоді та спраглі до життя”, – зазначив Калина.

“Аллочка колись працювала перукарем, робила манікюри. І хотіла, щоби усе навколо було красиво. Завжди була душею компанії. Ініціативна, все під руками горіло. Віталік завжди переживав за інших більше, ніж за себе. Мав чудовий голос і дуже класно співав. Скажу так: страшно, коли психіка адаптується і захищається, щоб все це витримати. Витримуєш. А потім гинуть твої рідні. Ціла родина.

Спочатку чоловік – мій друг – Віталік Таран, він загинув 15 квітня. Алла стала вдовою. А потім 8 травня російська авіабомба вбила і її. Малюк залишився повним сиротою. Ми дружили. Аллочка хрещена мого сина. Двоє Героїв померло. Не стало цілої родини. І я нічого не міг зробити…

Читайте також:  В Ірпені троє окупантів на очах у дівчини зґвалтували її маму і 15-річну сестру, а потім вбuлu

Я, все командування, всі ми цілодобово боремося за спасіння наших військових. І це історія лише про одну родину. Але ви маєте зрозуміти, що тут йдуть у засвіти цілими сім’ями. Навіть зараз. Сьогодні міжнародний день сім’ї. Згадайте про Аллу та Віталія, коли будете думати про свої родини та обіймати своїх коханих. Згадайте про те, що ці молоді і красиві люди зараз гинуть, захищаючи нашу землю”, – підсумував Паламар.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.