facebook

Близько 100 російських танкістів здалися у полон до середини березня: нові дані розвідки

За неповний місяць війни, яку на українській території розв’язала Російська Федерація, у полон нашим захисникам здалися близько 100 танкістів із 1 танкової армії Росії. Про це на своїй сторінці Facebook повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.



Відомо, що військова розвідка України отримала документальні підтвердження втрат живої сили та техніки 1 танкової армії збройних сил країни-окупанта.

Вивчення та аналіз видобутих документів дозволив встановити перелік підрозділів, які беруть участь у військовому вторгненні на територію України, військові звання та прізвища окупантів, які під час ведення бойових дій загинули, пропали безвісти, потрапили в полон або отримали поранення.

“Станом на 15 березня 2022 р. загальні втрати 1 російської танкової армії склали 409 осіб. Українські воїни ліквідували 61-го і поранили 209 окупантів. Тільки за перші два тижні війни зникли безвісти 44 російські танкісти і 96 окупантів зі складу у полон”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за цей же час захисниками України було знищено та захоплено 308 одиниць бойової техніки зі складу зазначеної армії окупантів.

Читайте також:  Новий цинічний фейк про українців поширили у ЗМІ Росії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.