facebook

16 травня круто зміниться хід війни в Україні: на що нам чекати

Астролог Наталія Нестеренко склала прогноз для України на найближчий час і з’ясувала, як сонячне затемнення 16 травня може змінити хід війни в нашій країні.



За її словами, в травні можна буде спостерігати ще більшу агресію Росії. Але такий стан справ призведе країну-агресора тільки до розпаду і руйнування.

Також Нестеренко додала, що коридор затемнень буде непростим для України. При цьому наша країна зможе дати відсіч ворогові.

“Для України та світу, що протистоять цій мортидній енергії, місячне затемнення в Скорпіоні позначає черговий критичний період зіткнення з її проявами – в тому числі в руйнуваннях і, можливо, в трагедіях. Але це ж місячне затемнення відзначає і переломний момент у здатності України і світу не тільки протистояти цій сліпій і шаленій силі, а й перенаправляти її проти того, хто став її носієм і втіленням”, – написала Нестеренко.

Крім того, експерт зазначила, що зовсім скоро Європа може ввести черговий пакет санкцій проти Росії, який стане для неї більш болючим.

“У найближчі до місячного затемнення дні і тижні можуть бути прийняті важливі рішення з приводу чергових, найбільш болючих і руйнівних економічних санкцій. І, оскільки диспозитор точки місячного затемнення, Марс, знаходиться в Рибах в з’єднанні з Нептуном, ці рішення будуть стосуватися нафти і газу, судноплавства, морської сфери, а також найбільш таємних і ретельно приховуваних економічних зв’язків, джерел “харчування” і ресурсів російського режиму”, – додала астролог.

Читайте також:  А ви знали про те, що вжe фактично 7й pік пepeceлeнцi, які живуть в 0РДЛ0 отримують від України пeнciю, a їхнi дiти вбивaють нaших coлдaтiв

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.