facebook

Восени може розпочатися нова фаза війни: астролог озвучив детальний прогноз

Війна, яку Росія розв’язала проти України, затягнеться, хоч у бойових діях і будуть певні паузи. Україні доведеться пережити важкий час, але вона вийде з цієї ситуації переможцем.



Про це заявив ведичний астролог Алакх Ніранжан. За його словами, напруженість зберігатиметься до 14 червня, однак намічається перелом на користь Збройних сил України, який може статися вже 11 червня – бойові дії припиняться.

З’єднання планет Юпітер-Венера-Марс, яке спостерігатиметься з 14 липня до 8 вересня, ознаменує активну роботу державних структур.

Нові випробування розпочнуться з 8 вересня 2022 року і триватимуть до 1 лютого 2023 року – Росія може спробувати розпочати нову фазу війни та кине всі сили проти України. Загострення буде сильним у другій половині осені.

З’єднання Юпітер-Венера-Юпітер, яке триватиме з 1 лютого 2023 року до 11 червня 2023 року, ознаменує собою перемогу України у війні, але насправді це буде лише перший її етап.

Тяжкий час триватиме до 25 травня 2024 року – в цей час боїв не передбачається, але буде безліч проблем, пов’язаних з інфраструктурою та настроями людей. Нові перспективи перед Україною відкриються 25 травня 2024 року – у країні також буде зміна еліт.

Астролог підкреслив, що, розпочавши війну проти України, Росія обрала для себе найгірший варіант майбутнього – лиха, які пережили українці, повернуться до країни, яка розв’язала війну. Росіяни сповна відчують на собі всі проблеми.

Як повідомляв OBOZREVATEL, астрологиня Наталія Нестеренко заявила, що Україна у травні 2022 року вестиме тяжкі переговори з Росією про припинення війни, але противник спробує вичавити максимум із ситуації на фронті, що негативно вплине на діалог сторін. Проте вже незабаром війна в Україні може перейти у менш агресивну фазу.

Читайте також:  Незабаром побачимо, як кулька лусне: Пластичний хірург пояснив, що у Путіна з обличчям

Астропсихологиня Валентина Віттрок зазначила, що президент Росії Володимир Путін, який розв’язав криваву війну проти України, приховує свою справжню дату народження, щоб ніхто не міг зрозуміти, що на нього чекає. Проте найбільш підхожа його психотипу дата – 7 жовтня 1950 року.

Крім того, відомий французький віщун Нострадамус передбачав велику війну в Європі в 2022 році, але спочатку вважалося, що вона стосуватиметься Парижа. Після початку вторгнення Росії в Україну пророцтво провидця переглянули.

Тарологиня та прогнозистка Ольга Соломка заявила, що Україна до кінця року остаточно вирветься з-під впливу Росії, але перемога у війні буде затьмарена втратами. Військові дії можуть затягнутися.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.