facebook

Ці воїни були з початку до кінця. На “Азовсталі” загинули двоє героїв

У Маріуполі на заводі “Азовсталь” загинули двоє військових, які з самого початку окупації міста, не втекли звідти, а залишилися захищати. Це воїни Сергій і Денис.



Про їх загибель бойових товаришів повідомив начальник патрульної поліції Маріуполя Михайло Вершинін на своїй сторінці в Facebook.

“Ось навіть і почати з чого, не знаю… ось ці двоє хлопців на фото, це частина мого ніфіга не простого життя. Останні три місяці. І ймовірно найкраща її частина. Хлопці з Центру, двоє з декількох десятків, хто вирішив залишитися в місті. Саме не валити, а бути тут і битися”, – написав Вершинін.

Він розповів, що один з них був льотчик, інший – зв’язківець. Вони робили свою роботу чудово.

“Класна група, яка змінила назву на групу Хитрого, позбулися двох її двигунів. Сміливих воїнів, які люблять свою країну свої сім’ї і цінують життя. Саме цінують життя. Не хапаються за соломинки, щоб врятуватися, а тонких цінителів самої можливості жити”, – зазначив Михайло.

Він опублікував фотографію воїнів, які віддали своє життя за Україну.

“Нам Вас капець як хапати не буде. Але доглянете за нами зверху, хлопці. Серьога і Денис. Я знаю, що таке справжні специ. Волченок і Ден. Поповнення в небесному воїнстві”, – резюмував начальник патрульної поліції.

Читайте також:  Екстрасенс Людмила Хомутовська назвала області, куди полетять всі ракети 24 лютого (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.