facebook

Путін 9 травня може розповісти, як саме РФ програє Україні – The Wall Street Journal

Публічний виступ президента РФ Володимира Путіна під час заходів на Червоній площі в Москві може визначити, яким саме чином його армія зазнає краху у війні з Україною. Це можна спрогнозувати, оскільки аналогічно виступав і фюрер нацистської Німеччини Адольф Гітлер 1945 року.



Такої думки дотримуються аналітики видання The Wall Street Journal. Російський диктатор не може прибрати з рахунків, що ймовірність включення до “конфлікту” з Україною військ НАТО продовжує зростати.

“Президент України Володимир Зеленський має всі підстави вважати, що адміністрація Джо Байдена не бажає поразки для його країни. У цьому зацікавлений навіть сам Путін, оскільки програти Заходу, який багаторазово перевищує чисельність і підготовленість армії, прийнятно для внутрішнього рейтингу”, – вважають фахівці.

Видання наголошує, що глава Кремля навмисне провокує НАТО, адже програти Україні – означає максимально драматизувати ситуацію та похитнути власний режим. Це продемонструє колосальні масштаби корупції всередині оборонного відомства РФ, низьку мотивацію власних солдатів та неспроможність ідеї “денацифікації”.

Читайте також:  Чоловік вбив дворічну дівчинку, яка не хотіла вмиватися

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.