facebook

Глава ОВА оцінив ймовірність нового наступу РФ на Київ

Імовірність повторного наступу Росії на Київ не виключена. Водночас влада столиці прораховує і готується до різних можливих сценаріїв дій окупантів.



Про це в інтерв’ю “Укрінформу” заявив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк. Він уточнив, що можливість повторного наступу залишається завжди.

“Тому що без захоплення столиці повної перемоги над Україною ніколи не буде. Тому, якщо в планах Росії залишається повне знищення України, а це було завжди, і доки існуватиме Росія, серце України – Київ – буде під прицілом”, – заявив він.

Нагадаємо, що у квітні глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що російські окупанти готують новий наступ на Київ. За його словами, такий наказ дав диктатор РФ Володимир Путін. Маріонетка Кремля заявила, що мета росіян – “знищити бандерівців, нациків та шайтанів”.

“Не тільки на Маріуполь, а й в інших населених пунктах, містах та селах. На Луганськ та Донецьк, звільнимо, таке завдання поставлене Володимиром Путіним. І потім заберемо Київ та всі інші міста”, – пригрозив Кадиров.

Читайте також:  Там були сім’ї! Жахлива катастрофа накрила Київ – у гуртожитку пролунав вибух. Страшні кадри!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.