facebook

Події розвиватимуться хитрим та підступним шляхом: астролог розповів, чого чекати від війни до 9 травня

В Україні вже триває 59 доба повномашстабної війни з країною-терористом Росією, яка віроломно та неспровоковано напала, вбиваючи тисячі мирних українців, знищуючи інфраструктуру та житлові будинки. Російський диктатор Путін планував захопити нашу державу за три дні, а 9 травня провести масштабне “пабєдобесіє” на Майдані Незалежності у Києві. Однак, планам скаженого диктатора не судилося втілитися в життя.



Астрологиня та експертка з карт Таро Яна Езотеричка розповіла, що зв’язок Путіна з темними та окультними силами затягують українську перемогу.

Вона наголосила, що Володимир Зеленський постане перед складним вибором: піти на перемир’я, зрадивши бажання українцв, або продовжити війну проти агресора.

“Може таке бути, що буде мир до 9 травня. Але будуть хитрим і підступним шляхом розвиватися події. Військові дії будуть іти, і продовжуватися”, – зазначила астрологиня.

За її словами, на відміну від Путіна, Зеленський має світлу силу: силу землі, воїнів та людей.

“У Зеленського є сила. Сила землі, сила воїнів, сила людей. Йому дають вибір, щоб піти на умови, які пропонує РФ, або ми продовжуватимемо війну”, – сказала Яна Езотеричка.

Читайте також:  "Шалена гроза накриє ці міста України вже завтра, сильний холод суне в цей регіон": синоптики про погоду

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.