facebook

Росія розсекретила плани щодо “другої фази” війни в Україні

Росія під час “другої фази” війни проти України планує повністю захопити Донбас та південь України, а також забезпечити сухопутний коридор до Криму.



Заступник командувача російських військ ЦВО генерал-майор Рустам Міннекаєв заявив, що “друга фаза” війни почалася “буквально два дні тому”.

Про це пише російське пропагандистське видання ТАСС.

“Армія Росії під час другої фази спецоперації планує встановити повний контроль над Донбасом та Південною Україною, забезпечити коридор у Крим”, – заявив Міннекаєв.

За словами командира окупантів, контроль над Донбасом дозволить забезпечити Росії не лише сухопутний коридор до українського Криму, а й “впливати на життєво важливі об’єкти українських військових сил, чорноморські порти, через які здійснюються постачання сільськогосподарської, металургійної продукції до інших країн”.

“Контроль над Півднем України — це ще один вихід у Придністров’ї, де також відзначаються факти утисків російськомовного населення. Зважаючи на все, ми зараз воюємо з усім світом, як було у Велику Вітчизняну війну, вся Європа, весь світ проти нас був. І зараз те саме, вони ніколи не любили Росію”, — сказав Міннекаєв.

Він також заявив, що російська армія нібито “жодних втрат не зазнає”.

Читайте також:  Додому перед Великодніми святами після десяти років заробітчанства приїхала Світлана: Усе село обговорювало новину

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.