facebook

Путін хоче ліквідувати у Маріуполі окупантів, які чинили звірства на Київщині – “Азов”

Президент РФ Володимир Путін має намір “замести сліди”, ліквідувавши тих російських окупантів, які чинили звірства проти мирного населення в Київській області. Голова країни-агресора хоче утилізувати воєнних злочинців у Маріуполі.



Про це заявив заступник командира полку “Азов” капітан Святослав Паламар. Про такі наміри свідчить те, що в місті помітили російську військову техніку, позначену літерою V.

Це означає, що в Маріуполь разом із бронетехнікою могли перекинути тих військових РФ, які масово та жорстоко вбивали цивільних в Бучі, Бородянці, Ірпені та інших населених пунктах Київщини.

“Це саме ті злочинці, які коїли злочини проти цивільного населення на Київському напрямку. Я вважаю, що в такий спосіб Путін хоче замести сліди та ліквідувати цих виродків, які творили страшні звірства з нашими громадянами”, – сказав Паламар.

Нагадаємо, що 18 квітня Путін присвоїв почесне звання “Гвардійська” 64-й окремій мотострілецькій бригаді Збройних сил РФ. Саме ця бригада скоїла найбільше злочинів проти мирного населення у Київській області, зокрема у місті Буча.

В указі Путіна йдеться, що почесне звання бригада вбивць, ґвалтівників та мародерів отримує за “масовий героїзм та відвагу” під час окупації пристоличного регіону.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у У Росії призначили нового командира 76-ї гвардійської десантно-штурмової дивізії із Пскова. Ним став полковник Денис Шишов – він змінив на посаді генерал-майора Сергія Чубарикіна, котрий міг керувати звірствами російських окупантів у Бучі.

Подальша доля екскомандира псковських десантників невідома.

Читайте також:  У Чорному морі переполох, Путін поверне Україні вкрадене: офіційна заява РФ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.