facebook

Тимощука, який зрадив Україну, наздогнала карма в Росії

Футбольний клуб “Зеніт”, де помічником головного тренера працює Анатолій Тимощук, сенсаційно вилетів із Кубку Росії. Газпромівська команда, яка є лідером елітного дивізіону країни (РПЛ), і яку допомагає тренувати українець, поступилася команді другої ліги (ФНЛ) чемпіонату Росії “Аланії” з Владикавказу та не змогла вийти до півфіналу.

Поєдинок завершився за пенальті з рахунком 6:5. Основний час переможців не виявив (2:2). У додаткових таймах голів не було забито. У “Аланії” воротар Ростислав Солдатенко, окрім двох відбитих ударів, сам реалізував перший 11-метровий удар.

У коментарях уболівальники висміяли рівень гри пітерського гранду.

“Сьогодні ми побачили чого вартий наш гегемон без легів. Вийшли паспортисти, із зарплатою більше в рази, ніж весь бюджет Аланії і обкакалися. 3 бразильці вийшли – одразу гра інша пішла, пенальті легіонери все забили. Якщо влітку з РПЛ поїдуть леги – ФНЛ за рівнем буде як РПЛ, припливли”, – відзначають закономірний результат фанати.

Коментарі вболівальників

Нагадаємо, що Анатолій відмовився засуджувати Росію за напад на Україну і лише на 16-й день агресії зміг видавити із себе невеликий сториз у Instagram, у якому просто закликав до миру.

Раніше українські військовослужбовці витерли ноги об футболку Анатолія.

У день народження Тимощука Луцька міська рада позбавила колишнього гравця збірної України звання Почесний громадянин міста.

Заява УАФ щодо Тимощука.


Тимощука могла завербувати ФСБ.

Навроцька звернулася до Тимощука.

Ексдружина знаменитого футболіста Надія Навроцька звинуватила його у пособництві вбивствам українських дітей. У свою чергу колишній гравець “Динамо” Олександр Алієв жорстко пройшовся по Тимощуку, назвавши його тим, що обі*рався.

Крім того, в мережі з’явилися документи, які свідчать про те, що Анатолія було завербовано ФСБ Росії.

Андрій Ярмоленко

18 квітня Ярмоленко розповів про розмову із Тимощуком. Футболісти вирішили поговорити про війну в Україні, але врешті-решт послали один одного нах*й.

Читайте також:  У Росії хочуть заборонити грошові перекази в Україну

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.