facebook

ЗСУ можуть ударити по Кримському мосту: генерал назвав умову

Збройні сили України можуть завдати ракетного удару по Кримському мосту, а також арсеналу країни-агресора Росії в Придністров’ї. Для цього має бути ухвалено військово-політичне рішення, а також обрано слушний момент.



Бажано з мостом знищити ще й колону техніки ворога. Таку думку в ексклюзивному коментарі OBOZREVATEL висловив ексзаступник начальника Генерального штабу Збройних сил України, генерал-лейтенант Ігор Романенко.

Відповідаючи на запитання, чи можуть ЗСУ знищити Кримський міст так само, як знищили крейсер “Москва”, він зауважив: “Увесь міст, можливо, й ні, але завдати удару, коли мостом йдуть війська, можемо. Принаймні, теоретично. Тут треба просто вибирати момент”.

Генерал наголосив, що удар по Кримському мосту – це не просто військове, але й військово-політичне питання. “Звичайно, є питання престижу, але удар по мосту – це чергове посилення. Це питання не просто військове, а військово-політичне”, – сказав Романенко.

Він додав, що завдавати удару по мосту необхідно тоді, коли по ньому йтиме колона військової техніки окупанта.

“Ще не час бити по мосту, ще не час бити по арсеналу РФ у Придністров’ї. Поки що росіяни бачать страшні сни про це. Але їхній час попереду”, – пообіцяв генерал.

Читайте також:  Біля Бахмута ЗСУ просуваються швидче ніж на півдні — Буданов

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.