facebook

Зеленська прокоментувала плани Путіна вбити її та дітей

Дружина президента України Володимира Зеленського, громадська діячка Олена Зеленська розповіла, як відреагувала на інформацію про те, що усунення українського гаранта та його сім’ї – ціль номер один для Росії. Перша леді зізналася, що спочатку не сприйняла цю новину всерйоз, бо вважала її звичайним залякуванням. Однак після звірств, які чинили окупанти на нашій землі, вона змінила свою думку.



Про це Зеленська повідомила в ексклюзивному інтерв’ю чеському тижневику Respekt. Вона наголосила, що насправді під прицілом опинилися сім’ї мільйонів звичайних українців, а не лише президентська.

Перша леді з 17-річною донькою Сашею та 9-річним сином Кирилом 24-е лютого зустріла в Києві. Як і інші співвітчизники, вона прокинулася рано-вранці від страшних звуків вибухів. З метою безпеки дружина та діти президента незабаром покинули столицю, оскільки кремлівський лідер Володимир Путін назвав їх однією з головних мішеней.

“Спочатку така інформація сприймалася як залякування, як поганий конспірологічний сценарій. Але коли ми всі побачили, як загарбники вбивають наших дітей, розстрілюють цілі сім’ї, ґвалтують жінок – зрозуміло, що Росія здатна на все. Нічому нелюдському я вже не здивуюсь. Ми всі під прицілом – не важливо, чи президентська це сім’я чи звичайна… Страшно щодня за мешканців Маріуполя, Харкова, Чернігова, Донбасу, Луганщини, за тих, хто щодня бореться за життя, за тих, кого розстрілюють на вулиці та у власних будинках – просто тому, що вони живуть на своїй землі”, – прокоментувала Олена Володимирівна.

Вона розповіла, що регулярно розмовляє з дітьми про війну на батьківщині та дає їм можливість висловлювати власні переживання та проявляти емоції. 17-річна донька, яка у липні цього року відзначатиме повноліття, за словами Зеленської, грамотно використовує інформаційні ресурси, фільтруючи правду від фейків.

Читайте також:  "Не з його мошонкою на таке замахуватися": Опозиціонер спрогнозував, чим для Путіна обернеться звільнення Херсона

“Діти повинні знати правду. Тоді з них виростають дорослі, які не бояться правди. Це тільки так працює. Я відповідаю на всі запитання, не намагаюся видати бажане за дійсність і прикрашати реалії. Звичайно, намагаюся зробити акцент на доброму, на взаємодопомозі. Адже війна виявляє не лише жахливі, а й прекрасні сторони людини, коли українці чи європейці діляться з біженцями всім, що мають, коли люди з усього світу їдуть у зруйновану Бучу, щоб допомогти тамтешнім мешканцям, нагодувати, полагодити їхнє житло, забирають тварин, які втратили господарів.  Зло не тотальне. Добро переможе”, – зазначила дружина голови держави.

Перша леді також поділилася, що на її очах Олександра та Кирило лише за кілька днів помітно подорослішали.

“Вони усвідомлюють, що українці борються за саме своє право на життя. Я була здивована, які зібрані та дисципліновані діти були в перші дні. Якось, втомлена, я заснула і не почула сигналу повітряної тривоги. І тоді саме син мене розбудив”, – розповіла Зеленська.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.