facebook

“Але Москва вже горіла”: Леся Нікітюк випустила пісню про затонулий російський крейсер (відео)

Після інформації про те, що російський крейсер “Москва” був підбитий українськими воїнами, народна творчість не забарилася. Ось і українська телеведуча Леся Нікітюк не оминула цю тему і записала смішну пісню про те, як корабель пішов на…

Відео під назвою “Нова морська пісня від Лесі Нікітюк” телеведуча опублікувала на своєму YouTube-каналі.

Теледіва переспівала знамениту радянську пісню з мультика “У синьому морі, у білій піні” під назвою “Залишайся, хлопче, з нами”.

У новому хіті Леся Нікітюк нагадала, що саме крейсера “Москва” було послано українськими прикордонниками у відомому напрямку після того, як російські загарбники запропонували їм здатися.

Телеведуча не соромилася жартувати над затонулим флагманом Чорноморського флоту РФ, який таки пішов туди, куди його відправили українські воїни.

“Але Москва вже горіла. Шкода, звичайно, не столиця. Але вона вже крокувала разом із російським кораблем”, – співає Нікітюк.

Всього за кілька годин пісня набрала вже 6 тисяч лайків, понад 10,6 тисяч переглядів та майже 300 коментарів. У коментарях українці гідно оцінили творчість Нікітюк, яка чудово піднімає настрій у такий непростий для країни час:

Лесю, ви Богиня! І у мирний час і неспокійне, даруйте нам посмішки.
Інтонація в слові “мАсква” чарівна!! Дякую, від душі.
Лесю, Ви моя героїня! В мого чоловіка день народження 24.03. У нього був подарунок-“Саратов”. На мій день народження 13:04. підбили “Москву” Чекаю днів народження моїх друзів та подарунків.
Лесю, ваші пісні – окремий вид мистецтва! Що слова, що відео пробирають до глибини душі.
Шикарно! Терміново піду зроблю рінгтон.
Ну, талановище ж! Спасибі, Лесю Іванівно.

Читайте також:  Дантес зізнався, як розлучався з Дорофєєвою і що він відчуває до неї сьогодні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.