facebook

Марченко заявила, що Медведчук вивів через мінне поле вночі тисячі людей. Відео

Дружина затриманого нардепа Віктора Медведчука, телеведуча Оксана Марченко стверджує, що її чоловіка затримали незаконно, а він – “справжній герой України”. За її словами, лідер ОПЗЖ серед ночі вивів “через мінне поле” тисячі людей.



Про це вона заявила у коментарі росЗМІ, у мережі доступні ролики про її спілкування із журналістами в Москві. Нагадаємо, що дружина олігарха-політика, якого підозрюють у держзраді, виїхала з України до початку війни.

Спілкуючись із пропагандистами, Марченко нагадала, скільки військовополонених “урятував Віктор, у прямому значенні цього слова”.

“Не знаю, чи бачили ви ці кадри, як він ішов через мінне поле. Він сам вів людей через мінне поле, уночі. І цих людей тисячі”, – заявила телеведуча.

Щоправда, коли здійснив такий подвиг її чоловік-“герой”, кого він “рятував” і куди саме виводив, вона не уточнила.

Напередодні дружина затриманого нардепа провела пресконференцію у столиці країни-агресорки РФ. Під час заходу в Москві Марченко спробувала виправдати чоловіка й заявила, нібито в Україні над ним готують “розправу”.

Пластичний хірург Григорій Стрикун зазначив, що дружину Медведчука важко впізнати, як порівняти з тією, яку українці звикли бачити. За словами лікаря, очевидними є кілька невдалих пластичних операцій.

Раніше в мережі показали будинок, у якому до затримання переховувався Віктор Медведчук. Йдеться про маєток біля Протасового Яру, оренда якого коштує 13 тис. дол. на місяць.

Зверніть увагу: всі відеоматеріали й публікації росЗМІ, як і заяви офіційних осіб країни-агресора РФ, містять брехню, маніпуляції, пропаганду тощо!

Читайте також:  До 8 березня: жіноче обличчя франківської патрульної поліції (фоторепортаж)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.