facebook

В Україні заарештували майно Медведчука та Марченко: знайшли 23 будинки, 32 квартири та 26 машин

В Україні заарештували 154 об’єкти рухомого та нерухомого майна родини Медведчуків – народного депутата Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко. Зокрема, це 26 автомобілів, 30 земельних ділянок, 23 будинки, 32 квартири, 17 паркомісць та моторна яхта.



Під арешт також потрапили частки у статутних капіталах у 25 компаніях. Бенефіціаром цих компаній є або сам Медведчук, або його дружина, повідомляє Державне бюро розслідувань (ДБР).

Рішення про арешт виніс Личаківський райсуд Львова 13 квітня. Подання надсилали Держбюро розслідувань та Офісу генпрокурора України. Триває пошук майна Медведчука та інших державних зрадників, зазначили у ДБР.

Раніше слідчі ГБР та прокурори Офісу генпрокурора через суд заарештували яхту Медведчука. 92-метрове судно Royal Romance пізніше передали у розпорядження українського Агентства з розшуку та управління активами (АРМА).

Яхту надалі буде продано. Наразі судно знаходиться в порту міста Рієка у Хорватії.

Як повідомляв OBOZREVATEL, 12 квітня стало відомо про затримання народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука. Для цього Служба безпеки України провела спеціальну операцію.

На початку повномасштабного вторгнення РФ Медведчук, який є підозрюваним у державній зраді, втік із-під домашнього арешту. 26 лютого його вже не було дома.

Читайте також:  Вчителька знущалася над учнями за “нелюбов” до Порошенка (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.