facebook

“Можливості у нас чудові”: Арестович заявив, що Україна завдасть удару по Москві у разі атаки на Київ

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович прокоментував погрози Міноборони РФ знищити українські центри ухвалення рішень. За словами чиновника, у разі атаки Україна завдасть удару по Москві.



Про це він заявив в інтерв’ю російському правозахиснику Марку Фейгіну. Арестович наголосив, що Київ має “прекрасні” можливості для такої відповіді.

“Ми завжди до цього готові. Нехай летить, подивимося. Треба просто пам’ятати, що на будь-який постріл по наших органах управління у нас знайдеться своє різьблення. Можливості по Росії у нас прекрасні. Хочете ескалацію? Давайте!” – сказав радник.

Про що йдеться?
Напередодні представник російського Міноборони генерал-майор Ігор Конашенков заявив, що РФ знищить українські центри ухвалення рішень у разі “продовження спроб диверсій” на російській території.

“Бачимо спроби диверсій та завдання ударів українськими військами по об’єктах на території Російської Федерації. Якщо такі випадки продовжаться, то збройними силами РФ будуть завдані удари по центрах ухвалення рішень, зокрема в Києві, від чого російська армія досі утримувалася”, – пригрозив військовий країни-агресора.

Читайте також:  На війні загинув військовий з Івано-Франківщини Михайло Волошин

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.