facebook

Стало відомо ім’я військового РФ, який ґвалтував в Україні немовля і відправляв відео друзям

В Україні російські військові творили страшні злодіяння – вони ґвалтували не лише жінок, а й дітей. Про такі кричущі випадки відомо вже і президенту Володимиру Зеленському.



Глава держави виступив перед литовським парламентом і розповів про ці факти.

Зафіксовано сотні випадків зґвалтувань
“Зафіксовано сотні випадків зґвалтувань, у тому числі неповнолітніх дівчат, зовсім маленьких дітей… І навіть немовляти! Про це просто страшно зараз говорити. Але це – правда, але це було”, – сказав Зеленський.

Стало відомо ім’я військового РФ
Президент розповів, що зараз встановлено ім’я солдата, який в Україні знущався з немовля і ґвалтував його. Потім нелюд відправляв відео бойовим товаришам.

“Це російський воїн Бичков з Пскова. Десантник або спецназ, який відправляв товаришам це відео. Відео того, що він робить з немовлям. Як він знущається з немовля! Ось такий російський військовий. “Захисник” дітей. Ось така “спецоперація”, яку спланували в Москві. Ось така історія боротьби за “русский мир”. Ось з таким тепер буде асоціюватися російська армія, російські десантники. З Пскова”, – розповів гарант.

За словами Зеленського, в Росії будуть виправдовувати цього нелюдя і повідомляти, що це все неправда.

“Мабуть, скажуть, як завжди, що цього не було, а якщо було – це був захист “російськомовних”. І цей злочин – як і кожен такий злочин – залишиться на відповідальності, в тому числі та пропагандистів. Зокрема, тих, хто виховує таких десантників. З Пскова”, – сказав президент.

Читайте також:  У бою з окупантами загинув український поет Юрій Руф

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.