facebook

Любителя росії Євгена Червоненка знайшли у Яремче, де він влаштував скандал на АЗС

Відомий проросійський колаборант Євген Червоненко прикривався “документами з ЗСУ”.
Про це повідомляє Сергій Стерненко у Телеграмі.



“Відомий проросійський колаборант Євген Червоненко вчора був помічений на одній АЗС в Яремче, Івано-Франківська область. Він гучно кричав на працівників заправки, бо був обурений, що йому можуть заправити його ауді тільки по літражу, а не до повного бака. Казав, що в нього документи від ЗСУ, а тому йому треба тільки повний бак. Очікувано він пригорів, коли йому від мене передали привіт”, – пише він.

Червоненко відомий своєю проросійською позицією. Зокрема, 16 червня 2017 на каналі ZIK він говорив, що чекає від українізації “вимірювання розмірів черепа і Бабин Яр”, що він має “великі досягнення на економічному фронті завдяки зв’язкам з Рашкою”.

Також він відомий побажаннями “горіти Україні у вогні”.

У лютому 2022 року заявляв, що росія нападе на Україну лише у випадку атаки самого Києва, дані про можливе вторгнення називав інформаційною операцією США.

Назвав війну на Донбасі громадянською, а також стверджував, що не можуть бути мільйони людей терористами, заперечуючи окупацію Донбасу. В ефірах каналу “Наш” неодноразово перекидав відповідальність за розв’язання війни на українську владу. Систематично пропагував відновлення співпраці з Росією.

Червоненка внесли у список державних зрадників, який створили НАЗК та Рух “Чесно”.

Читайте також:  На Прикарпатті за розбій засудили групу молодиків: організаторові дісталось 9 років за ґратами

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.