facebook

Таропрогноз на квітень 2022 року: що карти нам віщують

Карти Таро допомагають знайти баланс.

Зміст
Прогноз Таро на кохання та стосунки
Прогноз Таро на роботу та кар’єру
Прогноз Таро на фінанси
Карти Таро з’явилися відносно нещодавно – кілька століть тому, проте вже давно стали чи не найпопулярнішим інструментом для ворожіння.

А для того, щоб дізнатися більше відповідей про майбутнє, читайте таропрогноз на місяць – квітень 2022 року від езотерикині Олени Кузьмич.

Прогноз Таро на кохання та стосунки
Карта місяця на квітень 2022 року – “Сімка кубків”

“Сімка кубків” належить до молодших арканів карт Таро, тобто тих таємниць Таро, які розповідають про досить побутові речі у нашому житті. Масть кубків пов’язана з сердечними справами – любов’ю та душевними випробуваннями. Також вона “відповідає” за стихію води, а у стандартній колоді карт – це черва.

Ця карта говорить про реальність та мрії. Вона закликає протягом прийдешнього місяця замислитися, що для вас реальність, а що — мрії? Про що говорять ваші мрії? Чи мрієте ви про реальне чи про ілюзорне? У період кризи доцільно переглянути свої мрії, щоб “перетопити” їх у горнилі випробувань.

Якщо ви перебуваєте у стосунках або закохані по вуха, то прийшов час насолодитися вашими почуттями. Проте слід бути обережними та не дивитися на все довкола через “рожеві окуляри” кохання, аби не потрапити у солодкі сіті ілюзій.

Частіше дослухайтеся до голосу серця. Фантазуйте, і тоді картинки з вашої уяви матимуть шанс обрости плоттю. Йдіть шляхом бажань.

Прогноз Таро на роботу та кар’єру
Карта місяця на квітень 2022 року – “Четвірка мечів”



“Четвірка мечів”, як і попередня карта, теж належить до молодших арканів Таро. Вона пов’язана з стихією повітря, у стандартній колоді карт – це хреста. Також мечі розповідають про випробування, інтелектуальний розвиток та болючі часи.

Читайте також:  Налетить шалений вітер і вдарить мороз -14: синоптик назвала дату похолодання

Час перепочити. Подумайте, що допоможе вам розслабитися, щоб мати сили для роботи та руху кар’єрними сходами. Іноді якісь новації ліпше відкласти до ліпших часів. Змиріться з тим, що на роботі буде гальмування, а можливо, щось доведеться “заморозити”.

Беріть паузу, жалійте себе, аж поки не наберетеся сил. А іноді просто нічого не робіть. Ставтеся до себе м’яко та з любов’ю, бо виснажені ви все одно нічого не вдієте. Вам потрібно відновити свої ресурси, зокрема й моральні, щоб рухатися далі.

В житті є дні, які потрібно просто пережити, то просто поводьтеся спокійно та очікуйте, що подарує вам тиша.

Прогноз Таро на фінанси
Карта місяць на квітень 2022 року – “Трійка пентаклів”

“Трійка пентаклів” також належить до молодших арканів карт Таро. Вона “відповідає” за гроші та фінанси. У звичній нам колоді – це бубни. А стихія, з якою пов’язана карта – це бубни.

Ця карта говорить про професіоналізм, роботу в команді та важливість планування. Йдеться про професійний ріст, отримання матеріальних благ, чітку стратегію, усвідомлення свого потенціалу, співпрацю з багатьма людьми та необхідність командного духу. Зараз важливо, щоб інші усвідомили вашу майстерність, можливості будувати грамотну стратегію, уміння вдало співпрацювати з людьми. Якщо ви хочете отримувати більше коштів — навчіться розбиратися у деталях.

Успіх буде результатом планування та саме роботи в команді. Об’єднуйтеся з іншими людьми, щоб зробити щось вартісне. Сконцентруйтеся на власних знаннях. Також йдеться про те, що незабаром ви доєднаєтеся до важливого проєкту, у якому ви дуже зацікавлені.

Помізкуйте над створенням правильної атмосфери в команді. Пишайтеся своїми досягненнями та радійте талантам і вмінням.

Читайте також:  Репетиторство в франківських школах від сьогодні заборонено

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.