facebook

“Штурмують” військкомати: у РФ матері хочуть за всяку ціну забрати синів із України (аудіо)

У Росії матері окупантів почали штурмувати військкомати. Вони хочуть за всяку ціну забрати своїх синів із війни в Україні, де продовжують гинути солдати РФ.



Про це свідчить чергове аудіоперехоплення СБУ.

У розмові солдата 36-ї окремої мотострілецької бригади РФ з дислокацією у Борзі, що в Забайкальському краї, йдеться про бажання матері будь-яким способом забрати сина з України.

Це військове формування ще у 2015 році під виглядом “донецьких сепаратистів” воювало проти України. Вони є досвідченими головорізами, через що їх кинули під Київ. Однак зустріч зі ЗСУ для багатьох із них закінчилася фатально.

Так, матір загарбника не шкодує ні грошей, ні зв’язків серед військового керівництва РФ, щоб забрати сина з війни. Матір каже синові, що домовилася з командуванням про повернення його на місце дислокації.

При цьому матір радить синові-солдату не сподіватися, що їх скоро виведуть: “…не будут выводить, сейчас будете обратно сюда заходить. Это все еще не прекратится, вывозят технику, везут… народ туда. Кто погибший, заменяют вот этими остатками”.

Наостанок жінка розповідає, скільки її знайомих уже втратили чоловіків.

Читайте також:  Як німці укомплектовували російську армію, а Україні висловлювали занепокоєння і сильне занепокоєння

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.