facebook

Пугачова та Галкін готуються стати громадянами Ізраїлю: шукають роботу і школу для дітей

Російські артисти Алла Пугачова та Максим Галкін, які після початку війни в Україні виїхали з РФ, нібито готуються стати громадянами Ізраїлю. За даними ЗМІ, зірки вже підшукують роботу на місцевому телебаченні і готуються віддати дітей до школи.



Про це повідомила пропагандистська “Експрес Газета”, додавши коментар знайомого родини, шоумена Левана Тодуа. Він частково підтвердив інформацію інсайдерів (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

За даними журналістів, зірки російської естради після втечі з Росії з кінцями оселилися на віллі в Кесарії на середземноморському узбережжі Ізраїлю. У минулому вони не раз там відпочивали та поправляли здоров’я з дітьми.

Якщо вірити чуткам, подружжя вже зайнялося пошуком школи для 8-річних Гаррі та Єлизавети, а самі подали документи на оримання місцевого громадянства. Також повідомляється, що Примадонна має намір влаштуватися телеведучою на ізраїльське телебачення.

Подібні заяви прокоментував друг сім’ї Леван Тодуа, наголосивши на абсурдності пошуку роботи співачкою.

“Це якась маячня. Алла Борисівна точно нічого не вестиме. Їй це не треба, вона займається своїми дітьми”, – сказав артист.

Інформацію про зміну родиною громадянства артист не підтвердив, але й не спростував. Варто зазначити, що Максим Галкін ніколи не приховував того, що є євреєм і по матері, і по батьку, тому проблем в Ізраїлі в нього бути не повинно.

Сам артист опублікував короткий ролик в Instagram, де, їдучи на велосипеді, закликав прихильників “не читати радянських газет”, які росповсюджують неправду про його родину. Він також наголосив, що його соціальні мережі “не будуть такі, як до 24 лютого” через подавлений емоційний стан.

Як стало відомо, 28 лютого через аеропорт Внуково-3 Алла Пугачова, Максим Галкін та їхні діти спішно покинули країну-окупанта, не повідомивши про це прихильникам. Протягом довгого часу артисти не виходили на зв’язок, аж поки Примадонну за втечу не розкритикував священик РПЦ Андрій Ткачов.

Читайте також:  Скасовано усі концерти Сабурова в Ізраїлі. Організатори назвали причину

Тоді зірка вперше з’явилася в соціальних мережах і записала відео-звернення, де оголосила, що перебуває на відпочинку, поки в її дітей канікули. Проте “канікули” Лізи та Гаррі суттєво затягнулися, з огляду на те, що знаменитості досі не повернулися на Батьківщину.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.