facebook

Ексглава розвідки Британії заявив, що Путін може не дожити до підписання мирної угоди з Україною

Колишній керівник розвідки Британії MI6 Крістофер Стіл вважає, що президент країни-агресора Володимир Путін може не взяти участі у підписанні мирного договору з Україною, оскільки до цього часу його можуть скинути з посади або вбити. Водночас він висловив думку, що війна в нашій країні закінчиться угодою, проте до неї ще далеко.



Про це ексглава розвідки розповів в інтерв’ю на каналі Sky News. Він наголосив, що не уявляє собі шляхів повернення Путіна на міжнародну арену.

“Я думаю, що все закінчиться якоюсь угодою, але до цього ще далеко і, найімовірніше, в ній не буде Володимира Путіна… Думаю, що він цілком може бути усунений від вищого керівництва, або навіть, можливо, вбитий своїми людьми”, – заявив Стіл.

Водночас подальша співпраця Заходу з Москвою, найімовірніше, опиниться під загрозою, оскільки російському диктатору складно довіряти як у будь-якій мирній угоді, яку буде укладено зараз, так і в інших справах надалі.

Нагадаємо: у США з’явилися деякі дані, що російський президент Володимир Путін у зв’язку зі “спецоперацією” в Україні самоізолюється та карає деяких зі своїх радників. Не виключено, що останні дезінформували главу РФ щодо війни проти України.

Читайте також:  Ударівці з БПП не голосуватимуть за відставку Наливайченка – Кличко

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.