facebook

“Два тижні пекла за сім хвилин”: у мережі з’явився відеощоденник мешканки Маріуполя, яка врятувалася дивом

У мережі з’явився відеощоденник юної мешканки Маріуполя, родина якої два тижні провела в заблокованому і нещадно знищуваному російськими окупантами місті на узбережжі Азовского моря. Родині пощастило вирватися з блокади у відносно безпечне Запоріжжя.



Два тижні пережитого жаху вмістили у семихвилинний відеоролик. У ньому дівчинка розповідає про бомбардування і те, як дивом уникла смерті.

Родина змушена була кілька разів переїздити. Їхній будинок згорів, інше помешкання, де родина знайшла тимчасовий прихисток, обстріляли.

Люди збирали і топили сніг, аби отримати воду, ночували на підлозі в коридорі в неопалюваних приміщеннях. Їжу готували на вогні на подвір’ї.

Останні дні, проведені в рідному місті, у них не було також світла.

На моторошних кадрах також видно, на що перетворили окупанти затишне приморське місто.

Цій родині пощастило виїхати в Запоріжжя. Щонайменше сотні тисяч їхніх земляків – ні: люди досі залишаються у пекельних умовах у заблокованому місті: без їжі, без води, без тепла і медичної допомоги, під постійними артилерійськими обстрілами та бомбовими ударами.

Читайте також:  "Зʼїм москальонка": уповноважена РФ з прав дитини поскаржилася на викраденого в Маріуполі хлопчика (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.