facebook

Поліція затримала “орендодавця”, який родину з маленькими дітьми замість житла привіз на цвинтар

Учасники групи встигли ошукати 55 осіб на 350 тисяч гривень.



В Ужгороді поліція Закарпатської області затримала 27-річного мешканця Київщини, який займався шахрайством та здавав людям неіснуюче житло.

У березні молодик переїхав до Ужгорода і звідти разом з трьома друзями з Києва почав свій злочинний “бізнес”, передає пресслжуба нацполіції України.

Чоловік розміщував оголошення про оренду житла, а отримавши завдаток – зникав. Стала жертвою зловмисника й жінка, яка з родичами виїхала з-під Харкова. Коли вона надіслала чотири тисячі гривень авансу, їй скинули геолокацію будинку.

“На місце вони приїхали вночі. Три сім’ї з 4-ма маленькими дітьми. А перед ними замість дому було кладовище. У відповідь на справедливу претензію від “орендодавця” почула: “Там вам і місце”, – йдеться у повідомленні пресслужби Нацполіції.

Потерпіла одразу написала заяву до поліції і зловмисника затримали. Учасники групи встигли ошукати 55 осіб на 350 тисяч гривень. Слідство триває, тож кількість встановлених потерпілих може зрости.

Читайте також:  На Закарпатті причиною смерті дитини назвали ковід, односельчани обурені - "Вітчим бив і ґвалтував з 12 років"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.