facebook

Україна має агентів у керівництві рф, зокрема в адміністрації путіна ㅡ очільник ГУР Буданов

Україна має агентів у керівництві росії, у тому числі в адміністрації президента володимира путіна. Агентурну розвідку України швидко посилили зростаючими можливостями кіберрозвідки, які дають глибоке розуміння військових планів росії.
Про це в інтерв’ю спеціалізованому виданню Coffee or Die заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, передає “Громадське”.



Він розповів, що українцям вдалося проникнути у багато секторів російського військового, політичного та фінансового керівництва та використовувати здобуту інформацію з великою користю.

Наприклад, ракетний удар у Бердянську, внаслідок якого було знищено російський десантний корабель, здійснили у потрібний момент, щоб завдати максимальної шкоди. “Ракета вдарила в той самий момент, коли до корабля підійшли бензовози та вантажівки з боєприпасами”, ㅡ сказав Кирило Буданов.

Він заявляє, що завдяки значному прогресу в кіберрозвідці, Україна, окрім інформації про російських військових, змогла дуже побачити обіг російських грошей, знає, що відбувається в паливній сфері росії та відстежує всі інновації озброєння.

Буданов зазначив, що росіяни працюють дуже примітивно: “Ми бачимо, що так звана друга армія у світі не така потужна, як усі бачили її до початку війни. Попри значну перевагу в озброєнні та у повітрі, вони зазнають значних втрат. Їхній моральний дух впав дуже низько. Військове керівництво Росії бачить свої втрати та кидає в бій нові сили. У російських командирів не вистачає часу на планування операції, тому вони кидають своїх людей на знищення, а ми їх знищуємо”.

Він наголосив, що Україна може довго стоять і готова звільняти тимчасово окуповані території. Але для цього потрібна допомога міжнародних партнерів, зокрема серйозні системи протиповітряної та протиракетної оборони, артилерійські системи калібру 155-мм і більше, а також бойова авіація.

Читайте також:  У Польща жінка після глибокої медитації публікувала пости на підтримку Путіна: що відомо

“Нам не потрібні застарілі літаки четвертого покоління. У нашого ворога більша частина бойової авіації ㅡ четвертого покоління плюс. Наші пілоти, використовуючи застарілі літаки, знищують більш сучасну авіацію ворога, та здатні опанувати літаки п’ятого покоління. Я не маю сумнівів у майстерності українських льотчиків”, ㅡ сказав він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.