facebook

Тіла загиблих везуть фурами: у Маріуполі переповнений морг, людей ховають у дворах та на вулицях

Російські окупанти перетворили життя у місті Маріуполь у пекло. Вони вбили вже стільки мирних беззахисних людей, що вони не вміщаються у морзі, тож тіла звозять фурами і складають просто біля входу.

 

Страшне відео зі вбитими Росією українцями Маріуполя оприлюднили на Telegram-каналі УНІАН. Не рекомендуємо дивитися його особам, що не досягли 18-річного віку, вразливим людям та вагітним жінкам.

Міський морг у Маріуполі вже давно переповнений. Тіла вбитих Росією цивільних людей звозять до будівлі моргу фурами та складають біля входу.

Багатьох загиблих навіть не намагаються відвезти в морг, сусіди та родичі хоронять їх на подвір’ях будинків, вздовж доріг, будь-де. Колись квітуче місто перетворюється на некрополь.

Водночас все частіше загиблі маріупольці продовжують лежати там, де їх наздогнали російські снаряди: з кожним днем у місті все менше тих, хто міг би поховати вбитих Росією земляків.

Усі ці люди лишилися би живими, якби не вторгнення Росії в Україну і не позамежна жорстокість, з якою російські окупанти стирають Маріуполь з лиця землі.

І відповідальність за ці відібрані життя літніх людей, жінок, дітей України – не лише на вищому військово-політичному керівництві РФ, а й на кожному російському окупантові та на кожному громадянинові країни-агресорки, які схвалюють безпідставну російську агресію проти України, аплодують ударам РФ по мирних українських містах і малюють новітні свастики на всьому, до чого дотягнуться.

Також ці смерті – на совісті тих росіян, які мовчать і нічого не роблять, аби зупинити жах, який коїть їхня держава в Україні. Та тих, яких наявність цукру в російських магазинах турбує більше, ніж злочини РФ проти людяності, що скоюються щосекундно ось уже понад місяць.

Читайте також:  Пророцтво карпатського мольфара на 2023 рік: коли помре Путін і як закінчиться війна



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.