facebook

Нагірний Карабах запровадив воєнний стан: Росія вже відреагувала

РФ звинуватила Азербайджан у порушенні домовленостей.



У невизнаній Нагірно-Карабаській республіці запровадили воєнний стан на тлі нової напруги між Азербайджаном та Вірменією.

Про це пише “Интерфакс”.

Президент невизнаної республіки Араїк Арутюнян підписав указ про тимчасове обмеження прав і свобд в умовах оголошеного воєнного стану. Так, обмежені право на свободу зібрань, страйків, а також заборонена робота низки організацій.

Водночас Міноборони РФ звинуватило Азербайджан у порушенні домоволеностей щодо Нагірного Карабаху. Азербайджанські військові нібито зайшли в зону відповідальності російських миротворців і обстріляли підрозділи армії невизнаної республіки.

“Наразі командуванням російського миротворчого контингенту вживаються заходи для врегулювання ситуації та повернення військ у початкове становище. Азербайджанській стороні скерований заклик щодо відведення військ”, – додали в російському Міноборони.

У свою чергу азербайджанські військові заявили, що бійці невизнаної республіки намагалися скоїти диверсію проти армії Азербайджану. Інцидент із обстрілом підрозділів ворога там спростували.

Читайте також:  В Росії готуватимуть "бойових батюшок": фото ряси з пікселем вже підривають мережу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.