facebook

російськими окупантами з 58-ї армії керує зрадник-генерал з Волині

Портрет генерала армії російської федерації, уродженця Волині Михайла Зусько, який нині керує військами загарбників на Півдні України, до 2007 року висів у рідній школі села Ветли. Він був взірцем для учнів, з нього брали приклад. Сьогодні ж він воює проти рідного брата – полковника Збройних Сил України. Про це йдеться у сюжеті 12 Каналу.



Місцеві жителі розповіли журналістам цікаві факти про Михайла Зусько. Він народився та виріс у багатодітній сім’ї, яку загалом характеризують позитивно. То ж чому у ній виріс такий нелюд – місцеві не знають. У нього – 12 братів і сестер.

Як розповіла сільська голова села Ветли Любов Павлік, від рук підлеглих Михайла Зусько вже загинув один із жителів села, захищаючи Україну. Тіла Героя досі не можуть доставити на малу батьківщину, адже село, де він загинув – в окупації.

Ще з 2014 року Михайло Зусько вважається в Україні військовим злочинцем, адже воював на стороні росії на Донбасі. У Ветлах він не живе з 1989 року, однак, востаннє був там у 2012 році.

«Я не знаю, як його назвати. То нелюд», – каже про нього сільська голова.

Любов Павлік розповідає, що у школі він вчився посередньо, потім поступив у Рязанське військове училище і з того часу так і залишився в росії.

«До свого часу ми ним гордилися. Його портрет навіть висів у школі і ми ставили його у приклад діткам», – розповідає сільська голова.

У 2020 році померла мати Михайла Зусько, однак, на похорон він так і не приїхав. У Ветлах продовжують проживати дві його рідні сестри і брат. Однак, з журналістами вони не спілкуються.

Читайте також:  Кремлівські методи насильства повертаються проти режиму у потворній формі

Аналітики знають точно, що російська 58-а армія несе величезні втрати по Миколаївському напрямку, а її командир генерал-лейтенант проявив себе як бездарний стратег.

Найбільш драматичний факт у цій історії – Михайло Зусько воює проти свого рідного брата Миколи, який нині – полковник Збройних Сил України.

Михайло Зусько погубив цілий тактичний батальйон російської армії у спробі взяти місто Вознесенськ у Миколаївській області. Окрім цього Зусько втратив бойову тактичну групу 20 мотострілецької дивізії у марному наступі на Миколаїв.

За словами Любові Павлік, Михайла Зуська проклинають усі, а рідна мати відмовилася від сина незадовго до смерті.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.