facebook

Стало відомо, на що можна витратити 6500 грн воєнної матеріальної допомоги

Понад 2,7 млн українців уже отримали від держави матеріальну допомогу під час війни у розмірі 6500 гривень у рамках програми єПідтримка. Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповів, чи є якісь обмеження на використання цих грошей.



Зазначається, що 6500 грн можна перевести на іншу картку, або зняти готівку в банкоматі, і витратити гроші на власний розсуд. Також цими грошима можна розплачуватись онлайн за будь-які послуги без одноразового ліміту.

Подати заявку на отримання матеріальної допомоги українці можуть через додаток “Дія”. Послуга доступна для найманих працівників, а також зареєстрованих ФОПів, що знаходяться у період воєнних дій у таких областях: Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Житомирська, Одеська, Волинська, Дніпропетровська, Київська.

Для того, щоб отримати гроші, потрібно оформити картку “єПідтримка”, якщо вона раніше ще не була оформлена для оформлення “тисячі за вакцинацію”. Зробити це можна як в онлайн-банкінгу Приват24, так і у відділеннях будь-якого іншого банку. Далі у “Дії” через “Є-підтримку” вибираєте розділ “Отримати допомогу”, та протягом 10 днів на вашу картку зарахується 6500 гривень.

Читайте також:  Українцям назвали ще одну причину відмови в субсидії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.