facebook

Денис, мій коханий чоловік: на війні загинув воїн з Прикарпаття. Вічна та світла пам’ять герою

У бою під Києвом відійшов у вічність 26-річний Денис Болтян – мешканець села Драгомирчани Івано-Франківської громади, боєць 10 гірсько-штурмової бригади.



Денис Болтян загинув ще 7 березня. Про сумну звістку сповістила дружина бійця Ірина Болтян.

«Денис, мій коханий чоловік і татко моєї маленької донечки Марічки. Загинув 7 березня 2022 року під Києвом», — написала жінка на своїй facebook-сторінці.
Ірина розповідає про свого чоловіка:

“Ще з початку 2016 року підписав контракт з 93 ОМБр, згодом у вересні 2020 підписав контракт з 10 ОГШБр служив в 109 батальйоні, щоб бути ближче додому…. Мій чоловік був великим патріотом, брав участь у Революції гідності, воював на сході України, завжди був на передовій, і головне ЗНАВ за що він там БОРЕТЬСЯ. Я дякую Господу Богу що подарував мені такого чудового чоловіка, і дуже хорошого тата!!!!!!”. Тепер він відійшов до небесного війська…. Вічна пам’ять моєму чоловіку, моліться за упокій його душі…
Денис Болтян – сержант 109-й окремого гірсько-штурмового батальйону — це підрозділ гірської піхоти України в складі 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, служив в 2 роті. Уродженець м. Немирів Вінницької області. З 2018 року проживав в с. Драгомирчани Івано-Франківської громади.

Читайте також:  Єдиної перемоги не буде, їх буде три: тарологиня зробила прогноз закінчення війни

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.