facebook

Київстар, Vodafone та lifecell заявили про нову безкоштовну послугу для українців за кордоном

Vodafone, Київстар та lifecell в рамках послуги національного роумінгу запустили безкоштовний мобільний інтернет для українців за кордоном. Спільними зусиллями українські мобільні оператори підтримують тих, хто вимушений був залишити рідний дім.



Якщо в мережі одного мобільного оператора зникне мобільний зв’язок, абоненти можуть переключитися до іншого оператора, не втративши інтернет-з’єднання. Їм буде доступний мобільний інтернет 2G та 3G зі швидкістю 512 кбіт/с. Цього цілком достатньо, щоб спілкуватися у мессенджерах та читати новини.

Послуга мобільного інтернету у рамках національного роумінгу, так само, як дзвінки і СМС, тарифікуватиметься за розцінками “рідного” мобільного оператора.

Абонентам мобільних операторів Vodafone та Київстар для підключення до національного роумінгу потрібно зробити наступне:

вимкнути в налаштуваннях телефону автоматичний вибір мережі;
вручну обрати ту мережу, яка працює у конкретному місці.
Якщо перемкнути мережу не вдалося, потрібно перезавантажити телефон і спробувати знову.

В абонентів оператора lifecell національний роумінг вмикається автоматично, як тільки зникає мережа свого оператора. Якщо ж цього раптом не відбулося, потрібно спробувати зробити це вручну, як було описано вище.

Нагадаємо, Київстар Vodafone та lifecell запустили національний роумінг, щоб забезпечити українцям безперебійний зв’язок у будь якому куточку України. На випадок, якщо відбудеться пошкодження вишки одного з операторів, абонент зможе підключитися до мережі іншої стільникової компанії.

Читайте також:  Прибиральниця знайшла бомбу: у Франківську на ВО "Карпати" імітували терористичний акт. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.