facebook

Перемогти українців їхніми ж руками: нова спецоперація Росії

Колосальні втрати і суцільні невдачі росіян на полі бою змушують Кремль шукати нові способи здолати український опір. ФСБ робить ставку на внутрішні чвари між українцями і намагається розхитати ситуацію, граючи на патріотичних почуттях захисників нашої держави.

Противник веде цілу війну з дезінформації. Нас займають чимось, щоб ми не сумували, а типу корисне щось робили. А ми ведемося, не всі, звичайно, але ведемося.

То ми шукали ці мітки по всьому місту. Усі шукають мітки! Раз – уже не шукаємо мітки. Потім ліхтарики. Потім ще якусь дурницю. Шукаємо якусь зраду і починаємо її розвозити. А вони раді. Дивіться – по мітках: жодного бомбардування не було, ніде, бо це нісенітниця.

Наразі вони підкинули нам новий квест. Алгоритм спецоперації простий – на сайтах держустанов шукають посадових осіб, відповідальних за мобілізацію та організацію оборони. Далі скидать по них дані в чат-бот, який збирає дані на чиновників-пособників окупантів про те, що вони нібито підставляють тероборону під авіаудари, тобто працюють на Росію… І вуаля, усі ми кинулися шукати в черговий раз зраду.

При чому, росіяни навіть не приховують намірів і відкрито закликають свою інтернет-армію хитати Україну!

Окупанти пішли іншим шляхом. Їм не вдасться виграти на полі бою, і вони це розуміють. Їхні сподівання лише на міжусобицю між українцями.

То чи дамо ми їм такий шанс? Знову поринемо у чвари? Чи краще й далі, пліч-о-пліч, битимемо окупанта заради нашого майбутнього?

Щось підказує, що українці оберуть останній варіант.

Вірте в Бога та нашу армію! Вірте в Україну і перемога буде за нами. Бо ніч найтемніша перед світанком.

Читайте також:  Українські захисники знищили всі залізничні вузли, які з'єднують нас з Росією

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: ,