facebook

Черговий «референдум» під дулами автоматів? Не вдасться – Україна вже сильна

Березень 2014. У Криму відбувся так званий «референдум», після якого Кримський півострів був повністю окупований російсько-терористичними бандами.

Березень 2022. Ці ж самі банди вбивць, мародерів, гвалтівників прийшли вже на мирну континентальну Україну і хочуть знову роздробити, розірвати на шматки вільну і суверенну державу.

Метод вторгнення воєнної машини кремлівського карлика спіткав повний крах. Українці, об’єднавшись та згуртувавшись, дали таку відсіч оркам, яку ще не бачила новітня світова історія…

Але це не зупиняє головного москальського маньяка, який у своїй підлості давно перевершив свого учителя – Гітлера!

Наразі ця викривлена подоба з ознаками чоловіка тільки за відомим усьому світу ім’ям «Х*йло» надумала розмежувати всю Україну, розділити всіх Українців найбруднішими методами і способами, на який тільки здатний мозок хронічного шизофреніка…

Уже сьогодні окупанти у Херсонській області телефонують депутатам місцевої Обласної ради і пропонують співпрацювати. Вони задумали провести так званий “референдум” про створення “Херсонської народної республіки”. Про це повідомив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань у Facebook.

За словами депутата, згодом вся держава буде дивитись на таких депутатів і жодних виправдань співпраці з окупантами бути не може: “Увійдіть в історію України не зрадниками, які нікому не потрібні, а дійсно громадянами, чиї імена будуть пам’ятати наступні покоління”.

Слід зазначити, що ухвалення рішень подібним чином не тільки суперечить законним принципам роботи органів місцевого самоврядування в Україні, але й здоровому глузду.

Водночас, голова Миколаївської ОДА  



Віталій Кім
заявив: «Будь – які референдуми під дулами автоматів в Україні – це неможливо, а окупанти не розуміють, що жодних шансів у них немає».

“Війна об’єднала проти Росії. Ми зараз єдині, ми працюємо з усіма політсилами. Всі в строю, всі ненавидять росіян, люблять Україну. Тут, я думаю, що наші позиції тільки зміцнюються”, – додав голова ОДА.

Читайте також:  Паралельна держава. Чому ми не бачимо провокаторів серед "своїх"

Шукайте деталі в групі Facebook